zaterdag, januari 26, 2008

Vrijheidsnet


Alweer haakt een Nederlandse complotter af. Vrijheids.net houdt er na anderhalf jaar mee op. "De reden dat deze site op slot gaat is dat ik het gevoel heb in herhaling te vervallen. Al publiceer ik nog duizend berichten, het totaalplaatje zal er niet anders van worden," schrijft de anonieme samensteller (scholier) op zijn site. "Wat weinigen beseffen is dat de informatie op Vrijheids.net slechts een klein stukje van de totale 'conspiracy' bestrijkt. Er is zo verschrikkelijk veel meer te vertellen, bijvoorbeeld over de restanten van beschavingen op Mars en op de maan, de holografische illusoire aard van onze wereld, onze bloedverwantschap met de overlevenden van Atlantis, het extreem occulte en ritualistische karakter van vrijwel alle NASA ruimtevluchten, en last but not least de gigantische veranderingen die we zullen meemaken in de aanloop naar 21 december 2012, als de Maya kalender eindigt."

Vrijheidnet - we keken er eerlijk gezegd niet vaak op - was de gebruikelijke mengeling van esoterisch nieuws en NWO en Big Brother-paranoia, zoals je niet ook bij Argusoog en in mindere mate bij Niburu tegenkomt. Zo nu en dan kwam natuurlijk ook 9/11 voorbij. Toegegeven: er zat niet veel origineels tussen. De fanatiek bloggende Vrijheidsnetter zag in ongeveer elk artikel op het web wel het bewijs dat we voor de domme werden gehouden. Zeker als het om graancirkels ging. En als ene Nick Pope in het nieuws kwam met de waarschuwing dat Engeland elk moment aangevallen kan worden door aliens, dan moest dat natuurlijk wel serieus worden genomen.

We hebben de vraag vaker gesteld. Wat is dat toch met complotters dat ze zo sterk in het esoterische geloven? Of in graancirkels? Waarom lopen enkele complotters zo achter reptielenman David Icke aan? Of achter nieuwetijdzwever Marcel Messing? Je wantrouwt alles dat door de overheid wordt verkondigd, legt op iedere 9/11-slak kilo's zout, maar je neemt wel iedere zweefkees serieus.

Het afscheidsbericht is wat sombertjes: "Gelaten staan we toe dat zware criminelen over ons regeren. We zijn dol op de drugsbarones die Hillary Clinton heet, vergiftigen onze kinderen met vaccins en E-nummers, zijn groot voorstander van preventieve kernbommen op Iran, en beschouwen vrije energie als een malle complottheorie."

Maar gelukkig was er dan nog de geschiedenisleraar "die er door het bestuderen van mijn website achter kwam dat de officiële lezing over de holocaust barstensvol gaten zit."

Labels: ,

45 Comments:

At 11:24 a.m., Anonymous holneukerbilly said...

Van het gebruikelijke dieptrieste niveau.

 
At 12:09 p.m., Anonymous gerbski said...

Van het gebruikelijke dieptrieste niveau.

Je bedoelt je eigen commentaar?

Off-topic: Billy, ik ga maandagavond waarschijnlijk naar Able Danger. In een topic op 911-blogspot geeft de regisseur commentaar, en het blijkt een volbloed CT-er te zijn. Hij gelooft dat het publiek opener staat voor een spannend verteld verhaal dan voor documentaires vol met feitjes. Daar heeft hij gelijkin natuurlijk, maar dat geeft hem geen gelijk op het vlak van 911. Affijn, ik wil wel eenverslagje van de film inleverenm ter publicatie. Hoe kan ik dat afleveren?

 
At 1:43 p.m., Anonymous vrijheids.net said...

Leuk om te zien dat Billy aandacht besteed aan mijn besluit om te stoppen met vrijheidsnet. Ik heb hard moeten lachen om "de anonieme samensteller (scholier)", ik ben blij dat Bily toegeeft dat er niet veel origineels tussen zat. Billy noemt graancirkels, waarover ik welgeteld 1 artikel geschreven heb voorzien van waanzinnige foto's. Over Nick Pope concludeer ik dat zijn uitspraken over aliens "opmerkelijk zijn".En de zogenaamde "Zweefkees" Marcel Messing komt op mijn hele site niet voor.

Billy, ik hoop dat jij wel nog een hele poos doorgaat, want ik kan me altijd heerlijk aan je teksten ergeren!

Groetjes,

Vrijheids.net

 
At 1:57 p.m., Anonymous sander wenst vrijheids.net het beste said...

Jammer dat je ermee stopt.
Maar er zijn weer zat anderen die de boodschap begrepen hebben,en zelf de boodschap doorvertellen.
Ik denk dat vele je wel dankbaar zijn geweest om alles in een ander daglicht te zien,dan wat de propaganda media altijd heeft voor geschoteld.

Om billy het kindje en braadworst en kornuiten zelf belachelijk te maken is niet zoveel nodig.
Ze doen het zelf al door het te geloven wat de media hen verteld.
Alleen hebben deze goofy's het nog niet door.
Ze zeggen wel eens verstand komt met de jaren.
Rustig afwachten dus.

 
At 2:32 p.m., Anonymous Fred said...

@Vrijheidsnet. Het simpele feit dat je die Pope opvoert geef al aan dat je het serieus neemt. Wat ook blijkt uit dit commentaar wat ik even heb opgesnord: "Waarschijnlijk heeft u al tientallen mensen dat soort dwaze uitspraken horen doen, dus waarom zou u in hemelsnaam naar die onzin luisteren? Misschien omdat Nick Pope enige expertise heeft op dit terrein?"

En dan zullen we het maar niet hebben over al die andere 'goedgelovige stukjes'.

 
At 3:54 p.m., Anonymous vrijheids.net said...

@fred: als onze Wubbo zou verkondigen zeker te weten dat er UFO's in de ruimte rondzweven, dan zouden we dat toch opmerkelijk vinden? Hij is immers de enige Nederlander die uit erigen ervaring kan spreken. Maar het zou nog niet betekenen dat wat hij beweert de waarheid is.
Met die Nick Pope is het niet anders. In plaats van zo iemand te negeren vraag ik me (gezien zijn kwalificaties) liever af waarom hij zegt wat hij zegt. Door actief te zoeken naar de waarheid wordt je slimmer, door alles wat niet in je straatje past te negeren blijf je steken op je huidige niveau.

 
At 5:40 p.m., Anonymous Sander ondekt een trollenfamilie said...

Trollen ontmaskerd.

De opleiding tot Trol.

Na aanname krijgt u een korte maar intensieve training om u slagvaardig te maken in het bestrijden van complottertjes op de diverse forums in uw land. Uiteraard krijgt u de beschikking over de 9/11 Commission Report en NIST en FEMA onderzoeksrapporten. U hoeft zich hier niet verder in te verdiepen, het zijn de enig juiste informatiebronnen die beschikbaar zijn en waar wij zelf aktief aan mee hebben geholpen. Daarnaast kunt u citeren en verwijzen naar diverse websites, die ons gunstig gezind zijn en door ons zelf zijn opgezet. Na uw tewerkstelling als Trol heeft u ook de mogelijkheid om door te groeien naar de funktie van Super Trol. U bewaakt daarbij het functioneren van de onder u geplaatste Trollen en u kunt hen daarbij aansturen.

Lees het hele verhaal hier.
http://zaplog.nl/zaplog/article/internet_trollen_centrale_zoekt_aankomend_talent_m_v

 
At 6:22 p.m., Anonymous bee said...

Vrijheidsnet,

"Door actief te zoeken naar de waarheid wordt je slimmer, door alles wat niet in je straatje past te negeren blijf je steken op je huidige niveau."

Tja, ik heb het idee dat het erop neerkomt dat wat in jouw straatje past direct als waarheid wordt beschouwd, zonder enige vorm van kritische beschouwing.

 
At 8:21 p.m., Anonymous sander debunkt bee said...

Het IQ van de amerikanen.

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=DMF08062007_100

Daar komt nog bij, dat ik weet dat jij bee van zionistische bloed (13 satanische) bent...

 
At 8:46 p.m., Anonymous sander vind het een zielig logje said...

zijn ze al zo zielig hier dat ze woorden die je niet gezegd hebben eraan toevoegen.

Ik laat jullie wel iets anders zien hoe jullie hersens alles geloven wat ze wijsmaken.
Zelfs al staat het er,dat ze jet zo laten staan.

http://nl.wikipedia.org/wiki/American_Airlines_vlucht_77

Hierbij kwamen alle 64 inzittenden, en 125 mensen in het Pentagon

58 (inclusief de 5 kapers)

Dit staat op fukkipedia.
Ze kunnen je dus alles wijsmaken.

 
At 8:50 p.m., Anonymous sander houd niet van trollen said...

Bee.

Of jij een zionist bent weet ik niet.
Dat stuk over 13 bloedlijnen heb ik niet gezegd.
Trollie billie het kindje moet weer grappig zijn

 
At 8:55 p.m., Anonymous sander vind bee een zielepiet. said...

Bee

Wie schreef wat.
Wat daar staat zie ik niet hier staan.
Ik hou me daar niet mee bezig op dit logje.

 
At 9:12 p.m., Anonymous bossanova said...

De opleiding tot Complutter

Na aanname krijgt u een korte maar intensieve training om u slagvaardig te maken in het bestrijden van domme schapen op de diverse forums in uw land. Uiteraard krijgt u de beschikking over een lange lijst met complotsites waar u eindeloos naar kunt verwijzen of waar u van kunt koppiepeesten. U hoeft zich hier niet verder in te verdiepen, het zijn de enig juiste informatiebronnen die beschikbaar zijn en waar wij zelf aktief aan mee hebben geholpen. Daarnaast kunt u citeren en verwijzen naar diverse websites, die ons gunstig gezind zijn en door ons zelf zijn opgezet. Na uw tewerkstelling als Complutter heeft u ook de mogelijkheid om door te groeien naar de funktie van Super Complutter. U bewaakt daarbij het functioneren van de onder u geplaatste Complutters en u kunt hen daarbij aansturen.

 
At 9:36 p.m., Anonymous sander geeft bossanova gelijk. said...

bossanova

Je kan zo aan de gang met het bestaande complot.
Je hoeft alleen maar een brief te sturen naar de politiek en ze zijn het helemaal met je eens dat het een complot is wat ze denken.
Ook de media is het mee je eens.

Vraag ze maar eens hoe ze aan het bewijs kwamen.
Of wij dat ook mogen inzien.
Of er wat openheid is in de stand van zaken.

Ze zeggen toch duidelijk met hun veiligsheidwetten.
Als je niks te verbergen hebt,dat het wel goed komt.
Vertrouw ons maar,want wij beschermen jullie wel.
Laat dan zien die beelden.

De complutters zijn de dwazen die te bang zijn om te zien dat hun wereldje niet zo mooi is dan wat ze hoopten.
Zuigen nog aan mammies tietties.

Het is jullie toekomst.

 
At 9:59 p.m., Anonymous bee said...

Hmmm, iemand is om 8.10 uur aan de haal gegaan met mijn nick. Wie weet is het Sander wel, in een schizofrene poging om "de discussie" aan de gang te houden.

 
At 11:44 p.m., Anonymous mayadebij said...

Braad is op werkvakantie in Turkye alwaar hij voor de aivd naar een synthetische vrijwilliger op zoek moet, om een 2e ronde hofstadgrappen voor de nederlandse mediacoorperatie's en hun schaapachtig publiek uit osamas hol te laten ploffen...

 
At 1:31 a.m., Blogger Jay said...

Lol gaat er nou een of andere loser mijn nick hier lopen verkrachten? Leuk geprobeerd hoor....

 
At 2:46 a.m., Anonymous sandra said...

Laat ze vooral hun gang gaan. Hoe meer van dit soort onzinnige maatregels, hoe groter het verzet ertegen zal worden. Zonder de wizzkids van het internet zijn ze sowieso nergens.

 
At 7:48 a.m., Blogger Billythekid said...

De neppers zijn weggehaald.

 
At 8:14 a.m., Anonymous sander vind het stumperdjes hier said...

Het debunkerslogje met wazige droombeelden,beginnen al te draaien van de feiten.
Zo kan je iedereen debunken.

Verstand van een oliebol,hebben ze hier.
Leren jullie eigenlijk nog wat op school.
Nou snap ik waarom ze slimme mensen uit het buitenland willen halen.
Hopeloos zooitje onnozelen.

Een jezusfreak is een kerkganger.
Denk men dat ik dat onnozel verhaaltje geloof wat zionisten in mekaar hebben geflanst en wat onnozele struisvogels al eeuwen lang geloven.
Eenmaal zielig,altijd zielig.

 
At 9:17 a.m., Anonymous Boris said...

Nou Sander, ik zou van dit blogje maar niet te veel je obsessie maken. Niet goed voor je geestelijke gezondheid.

 
At 10:41 a.m., Anonymous ataturk said...

Sander ik zou dat dus juist wel doen, want doordat jij hier zo manhaftig en patriotisch weerwoord geeft, is de debunk maffia er achter aan het komen dat het noodzakelijk is voorzichtig en met intellect met het verzet om te gaan. Zionistische bruinwerk methodes zoals die hier op dit blogje over zeer vele slachtoffers worden gepractiseert, dienen weldegelijk van intelligent en scherp (zoals jij dat doet SANDER) repliek bediend te worden. Ik wil jou (Sander) voor deze ondankbare klus uitnodigen toe te treden tot de on-line verdelgings dienst van het verzet uitnodigen. Uit jou woorden maak ik op dat ook jij het een tijd van actie begint te vinden toch? Over de ellende en slachtoffers van het synthetische terrorisme en de gruwelijkheid die daarmee gepaard gaat, gooien braad, bil en fred (enz.) de daders, slachtoffers en profiteurs op een hoop, zodat ze daar hun vastgeroestheid mee schoon denken te vegen! Schande, maar van ratterige volks verraders kan je helaas alleen dit soort van wilders-streken verwachten. En daar doen we (maar met name jij) het toch voor? Ga zo door kanjer en confronteer de debunk maffia net zo lang met de realiteit tot moes, zodat billy en co. van ellende hun "penoze" vriendjes (met name patjank) van zapruder huilend en onderdanig zoals je van adders kan verwachten om hulp gaan smeken. Eindelijk is er een intelligente en moedige opposant opgestaan die de trollen stumperts van zapburu de les leest HLLELUJA! Amen...

 
At 10:56 a.m., Anonymous Rogier said...

Zo te zien heeft Sandertje zich weer een ander pseudoniem aangemeten: dezelfde grammaticale fouten.

 
At 11:05 a.m., Anonymous sander is het eens met ataturk said...

Merhaba Ataturk.

We weten wel beter wie de wijste zijn.

Je ziet al dat er andere trollen bij komen,of dat deze trollen zelf doen alsof ze meerdere trollensteun hebben.
Ze hebben een blik onnozele zielen erbij gehaald die meer blubber spuiten,dan iets te vertellen dat bijdraagt aan hun debunkversie.

Het is en blijft een zielig hoopje.
Zitten de hele dag pornosite's te bekijken en pacman te spelen.
Daar word je ook niet echt wijzer van.

 
At 11:10 a.m., Anonymous Anoniem said...

"@Vrijheidsnet. Het simpele feit dat je die Pope opvoert geef al aan dat je het serieus neemt."

Wat een logica, immers neemt wanneer we jouw redenatie volgen Billy deze Pope dus eveneens serieus, aangezien ook Billy deze Pope in dit artikel opvoert.

"Tja, ik heb het idee dat het erop neerkomt dat wat in jouw straatje past direct als waarheid wordt beschouwd, zonder enige vorm van kritische beschouwing."

Raar, aangezien hij zelf vraagtekens zet bij de betrouwbaarheid van Pope, en duidelijk aangeeft dat het best allemaal onzin kan zijn.

 
At 11:13 a.m., Anonymous sander vind de debunkers apen said...

Boris.

Ik vind het prachtig om te zien wat een onnozele er rondlopen.
Hoor jij ook bij.

Vage antwoorden geven.
Nu snap ik werkelijk hoe het komt dat dit al eeuwen afgespeeld heeft.
Een grote schapenfamilie,die hun oude roots nog niet hebben losgelaten.
Dat van het kuddegedrag wat afstamt van de apen.
Kunnen zelf niet denken en laten anderen voor hen denken.
Een en al zielig.
Oftewel een hoopje bagger.

 
At 11:21 a.m., Anonymous ataturkthecryptojew said...

Sander ik heb een vraag: Hoe is het mogelijk dat bil en co. ondanks het weerwoord van ons, hier zo schaapachtig, krampachtig aan hun geindoctreneerde erfgoed blijven vast houden? Is dat angst voor de realiteit, of worden ze daar op de een of andere manier (geldelijk) voor beloond! Ik kom er maar niet achter hoe dat zit en jij? Bedankt alvast...

 
At 11:31 a.m., Anonymous Socrates said...

Zow, maar blijf vooral volhouden dat er niets aan de hand is Billy.
Bush, Balkenende, Bos en Billy zijn geloof ik nog de enige die denken dat het allemaal wel goed komt:-P

Carpe diem homo universalis

 
At 11:36 a.m., Anonymous bolitaschijter said...

Socrates, bedankt voor je studie materiaal. Heb he hier ook wat aan?

http://www.freewebs.com/truestoriesvideoblog/videoindex.htm

 
At 11:38 a.m., Anonymous stefandebruin said...

http://www.freewebs.com/
truestoriesvideoblog/videoindex.htm

 
At 11:46 a.m., Anonymous Socrates said...

Zie vanaf 25 minuten Willem Middelkoop:-)

Carpe diem homo universalis

 
At 11:49 a.m., Anonymous hoefsmid said...

Ataturk hier heb je je antwoord, Omdat hierin min of meer Zapburu omschreven wordt!:

De beweging heeft liever niet dat je het een sekte noemt. Dat heeft ze gemeen met min of meer vergelijkbare groepen. Een aantal jaren geleden was er in Nederland de sekte van Sipke Vrieswijk. Ik heb toen een verhaal gemaakt dat gebaseerd was op het boek van Bram Krol: ‘Als het zoete bitter wordt’. "Hij had de mond vol van de Heilige Geest en de Heere der Heerscharen, maar hij dacht maar aan één ding: hoe krijg ik die goedgelovige vrouwtjes in mijn bed?

In het boek wordt pijnlijk duidelijk op wat voor ongelooflijk doortrapte manier Broeder Sipke Vrieswijk in zijn opzet slaagt. Maar aan de vrouwen heeft de Broeder nog niet genoeg: met tenminste acht minderjarige meisjes ('Jij wil toch ook graag een bruidje van Christus zijn?') pleegt hij ontucht. Dat breekt hem uiteindelijk op." Een bekende uitspraak van hem is ook: "Bij elk orgasme kom ik dichter bij God.

Er is in 2006 een Sipke Vrieswijk overleden, dat zal ongetwijfeld onze man zijn, maar de boodschap uit het boek is er niet minder actueel om: kijk uit voor mannen met mooie religieuze praatjes die het uiteindelijk maar om één ding te doen is (al zeggen ze zelf van niet). Wat ook opvalt: bij dit soort groeperingen draait het altijd om macht en seks. Bij 'de Messias van Blauwe Sluis' hing er ook zo'n sfeer van broeierige erotiek.

Een bepaald soort vrouwen (of zoals in dit geval de debunk-maffia) kickt op dit soort leiders, zoals ook bij de zelfmoordgroep van Jim Jones en het drama van Waco-Waco. De mannen die in de groep blijven, zijn meestal betrekkelijke sukkels: ze moeten zich helemaal onderwerpen aan de leider en dan krijgen ze af en toe een kluifje toegeworpen. Of ze zien het een poosje aan omdat ze hun vrouw, dochter of vriendin niet alleen willen laten, maar meestal wordt het bonje zodra de leider zich vergrijpt aan vrouw of dochter.

 
At 11:50 a.m., Anonymous Socrates said...

Socrates, bedankt voor je studie materiaal. Heb he hier ook wat aan?

http://www.freewebs.com/truestoriesvideoblog/videoindex

Tip: link je link aan je naam via bijnaam (komt er ook een balkje om via je naam te linken;)

Bedankt voor de link.

Carpe diem homo universalis

 
At 12:01 p.m., Anonymous this is it said...

http://www.freewebs.com/
truestoriesvideoblog/videoindex.htm

DEZE DUS!!!

 
At 12:07 p.m., Anonymous Socrates said...

zie bovenstaande links en laat je niet verleiden tot de details van de mensen hier, die dat alleen maar doen om je af te leiden van deze essentiele problemen die langzaam dichterbij komen.
Of het nu vliegtuigen zijn of niet op 9/11, Al-qaida bestaat of niet, bilderberg, illuminati, bohemian groove of niet, deze problemen blijven staan.

Waarom doen onze leiders hier niets aan?

Waarom horen we hen hier niet over (al begint het de laatste tijd steeds meer de aandacht van de media te krijgen)?

Vraag je nog eens af wat nu eigenlijk de motiven zijn van the coalition of the willing (amerika, Israel, nederland enz) in Irak, Iran, Venezuela, Myan mar (allemaal landen met olie).

 
At 1:25 p.m., Anonymous hirschballin said...

"The Jewish people as a whole will become its own Messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship.

In this New World Order the children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The Governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which is said that when the Messianic time is come, the Jews will have all the property of the whole world in their hands."

— Baruch Levy, Letter to Karl Marx, 'La Revue de Paris', p.574, June 1, 1928

 
At 1:47 p.m., Anonymous jozef said...

De site van billy van de debunk Gemeente is geboren in 2006 en leeft volgens mij nog steeds! Hij zit in een psychiatrische inrichting in Zuid-Holland, zijn verblijf daar is weer met twee jaar verlengd. Aanhangers van hem hebben een huis in Rotjeknor, waar samenkomsten worden gehouden. De groep bestaat uit 4 personen...

 
At 3:15 p.m., Anonymous jonas said...

Ik denk dat bil socrates er van tussen heeft. Jammer maar helaas!

 
At 4:07 p.m., Anonymous sander vind het zielepieten said...

Maar gelukkig was er dan nog de geschiedenisleraar "die er door het bestuderen van mijn website achter kwam dat de officiële lezing over de holocaust barstensvol gaten zit."

Klopt toch ook.
Een en al fantasie wat besproken word.
Nu weer die komedie over alleen die 6 miljoen joden.
Zijn de joden de enigste die gestorven zijn.

Tijd dat jullie de protocolen van de wijzen lezen.
Staat precies in wat het doel is en wat er nu gebeurt.

 
At 4:22 p.m., Anonymous jonas said...

De Protocollen van de Wijzen van Sion zijn de meest controversiële geschriften uit de geschiedenis. Volgens de extreemrechtse, revisionistische en antisemitische kringen handelen de Protocollen over een wereldwijde joodse samenzwering om de wereld te veroveren! De Protocollen hebben als sofisme gediend een excuus te zijn om het joodse volk wereldwijd te vervolgen en te vermoorden. De Protocollen vormden de geestelijke munitie voor het Derde Rijk, waarmee de deur vaar de Holocaust werd geopend.

In dit boek rekent de auteur voor eens en altijd af met de valse beschuldigingen tegen de Joden als zijnde de auteurs van de Protocollen. Volgens Robin de Ruiter heeft het joodse volk part noch deel aan het ontstaan van dit zwarte geschrift. Ook hebben de Protocollen niets met een joodse samenzwering te maken!
De algemeen heersende opvatting onder de antagonisten van de Protocollen is dat deze een vervalsing zijn van de tsaristische geheime politie Ochrana.

De Ruiter weet deze opvatting met overtuiging te weerleggen. Volgens hem een onvermijdelijkheid. Alleen met de waarheid kan men het antisemitisme bestrijden!
De Protocollen bevatten een exact programma dat onverbiddelijk ten uitvoer is gekomen. Wie de Protocollen aandachtig leest, ontkomt niet aan het feit dat er een duidelijk parallel bestaat met de ‘City of Man’ uit 1941 en George Orwell’s boek ‘1984’. Leest men de Protocollen dan wordt er een verbijsterende profetische waarheid geopenbaard. Een terugblik op de gebeurtenissen van de laatste honderd jaar laat zien dat nagenoeg alle plannen zoals vermeld in de Protocollen op wonderbaarlijke, vaak schrikbarende wijze zijn uitgekomen. Door dit aan te tonen ontstaat de mogelijkheid de werkelijke machthebbers achter de Protocollen te ontsluieren.

 
At 5:51 p.m., Blogger Billythekid said...

Huishoudelijk: de reacties zijn tijdelijk op moderated gezet. Met nadruk op tijdelijk.

Het forum staat open voor discussies, voor mijn part zelfs voor regelrechte beledigingen voor wie het echt niet kan laten, en wie dit blog langer kent weet dat ik niet zo snel iets verwijder, maar namen kapen en jennen omwille van het jennen - zoals het plaatsen van berichten met geen ander doel dan om ze door mij weer te laten verwijderen - worden niet langer getolereerd.

 
At 7:05 p.m., Anonymous sander said...

Jonas.

Goed antwoord.
Ik zeg ook niet dat ik de joden de schuld geef,maar wel diegene achter de staat Israel waren.
Echte Joden namelijk zeggen dat alleen de messiah het komende israel kan creren.
rabbijnen geven zionisten de schuld en zeggen dat zij achter de protocolen zitten.
Aleen weet jij niet zoveel over de ondergang van de tsaren en wie daar achter zat.
Wel degelijk de joden.
En de protocolen zijn express ingezet om de joden geen thuis te geven in rusland.
Zodat ze alleen israel zagen als enigste veilige land waar ze konden wonen.
Ik zoek het voor je op zodat je ziet dat ik niet slap uit mijn nek loop te ouwe hoeren.

 
At 7:11 p.m., Anonymous sander geeft les over de protocolen said...

ps.

De protocolen komen uit de tijd van napeleon de derde.
En destijds waren de rotshilds en zijn elite die de macht grepen.
Spekte allebei de partijen.
De britten en de fransen.
Dat was ook de oorlog dat ze de britten veroverden.
Door hun handel over te kopen.
Staat allemaal in de protocolen hoe ze dat doen.
En degene over wie de protocolen gaat zijn deze elite en zijn van joodse afkomst.
Zet het geheime deel van de talmud ernaast en we weten zeker waar de protocolen vandaan komen.

 
At 8:12 p.m., Anonymous jonas said...

Dank je Sander. Neem je deze ook even mee?

http://www.youtube.com/watch?v=N294FMDok98

 
At 11:25 p.m., Anonymous sander said...

Jonas.

Die docu keek ik net daarvoor.
Daar zegt die amerikaanse jood Mr Judd op het laatst een hele goeie zin.
Dat is wat sinds de komst van hun bestaan al afspeelt.
Als de VS vandaag of morgen niet meer uit hun eigen problemen gaan komen,dat ze Israel zullen laten vallen.
En waarneer dat gebeurt,Israel er alleen voor staat.
Totaal geen vrienden,want europa slijmt nu alleen,maar omdat de VS hen steunt.
Zowiezo zit bij cristenen het woord Jood nog diep gebeiteld als ze aan jezus moeten denken en dat zullen ze nooit vergeten.
Ze hebben het ook zelf naar zich toegehaald.
Uiteindelijk zullen ze zelf ervoor boeten.

 

Een reactie posten

<< Home