zaterdag, maart 08, 2008

Nul journalistenDuizend journalisten waren onlangs uitgenodigd voor de presentatie van de nieuwe 9/11 complotfilm Zero in Brussel, maar er kwam er niet eentje opdagen. "Zover gaat de invloed van de VS".

Waarschijnlijk zijn die duizend journalisten tijdig in concentratiekampen ondergebracht.

Labels: ,

6 Comments:

At 9:46 a.m., Blogger heilloze profetie said...

En weer zie je hetzelfde patroon:

de VS wordt geportreteerd als een boosaardige entiteit wiens tentakels zover reiken dat ze zelfs zo'n onbeduidende presentatie kunnen manipuleren.

Om zichzelf en de andere aanwezigen daarna op de borst te kloppen dat zij wel aanwezig zijn, want zij zijn wakker en zich bewust van het enorme spook die Amerika heet. Wat een koene ridders zijn het toch!

 
At 1:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

Wat ben je toch ook een loser, Billy.

 
At 3:57 p.m., Anonymous failliet said...

Grappig om te zien hoe inmiddels gewoon iedereen een complotters is hier en alles een complot-theorie. To-taal niet meer serieus te nemen dit blog. Ik had aanvankelijk hoop dathet wat tegenwicht kon bieden tegen de doorgeslagen 9/11 beweging.

Maar inmiddels kan ik niet anders dan constateren dat de 9/11 beweging is doorgegroeid en een goed verhaal heeft en dat de debunk-beweging eigenlijk niet meer bestaat. De balans is weg. Debunkers maken zich in steeds verregaandere mate belachelijk, dit blog waarschijnlijk voor op. De argumenten zijn op. De onderbouwing is lek. Debunkers zijn failliet. Met quasi-lollige verhaaltjes zonder enige overtuigingskracht gaat het allemaal niet meer werken.

Jammer.

Ik weet niet wie de redactie hier is, zo te zien een man of 3, maar het is duidelijk dat ze klaar zijn. Vers bloed is nodig.

 
At 4:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik weet niet wie de redactie hier is, zo te zien een man of 3,"

...

..en dat zegt dan weer alles over de "opmerkzame" vermogens van 'failliet'.

Als de 9/11-complotters dan eindelijk na 6,5 jaar een verhaal hebben weten ze dat akelig geheim te houden.

 
At 10:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Grappig om te zien hoe inmiddels gewoon iedereen een complotters is hier en alles een complot-theorie."

Mja, da's al tijden zo: complotdenkers zien overal een complot in

Zo kwam ik vorig jaar complotdenkers tegen die een complot in youtube zagen omdat hun geliefde complotvideo lager kwam te staan in de zoeklijst..
Verder heb je complotdenkers die denken dat andere complotdenkers die wel een heel erg vage theorie over 911 hebben (zoals hologrammen, energystralen, etc.) eigenlijk infiltranten zijn om de complotwereld te ondermijnen (een complot in een complot dus). En dit stukkie toont eigenlijk aan dat men zelfs een complot ziet in de geringe belangstelling in de nieuwe generatie complotfilms..
En hadden we een half jaar geleden niet een artikel in de pc-active waarbij het verdwijen van forumpostings over aspartaam gezien werd als een complot om negatieve berichtgeving over aspartaam van internet af te censureren?

 
At 10:29 p.m., Anonymous Anoniem said...

"inmiddels kan ik niet anders dan constateren dat de 9/11 beweging is doorgegroeid en een goed verhaal heeft"

Mja, dat hebben ze dus nog steeds niet. Men recycled nog steeds dezelfde ideeën als enkele jaren geleden, Continu oude wijn in nieuwe zakken. Of het nu nieuwkomelingen betreft als richard gage of the pilots911truth of om oude gedienden gaat als steven/alex jones en de loose-change-jochies: ze herhalen gewoon dezelfde ideeën, telkens weer opnieuw.

Verder gaat het er niet om wie een goed verhaal heeft: bewijslast. Daar draait het om.
En anno 2008 is het nog altijd zo dat het bewijs je naar de officiele uitleg van 911 leidt, en niet naar welke alternatieve theorie dan ook.

Om dat te compenseren worden de complotdenkers wel verfijnder in het verdraaien van feiten, verhullen van speculaties en het verdoezelen dat men gewoon geen bewijzen heeft.
Maar de massa is daar allang niet meer in geïntereseerd.
911 is passé. De piek was in 2006 met Loose Change #2, en langszaam maar zeker zakt het weer weg en houd je alleen wat fanatiekelingen over...

 

Een reactie posten

<< Home