donderdag, mei 24, 2007

Bewijs


Paul Joseph Watson van Prison Planet is ongeveer de ergste propaganda-journalist uit het 9/11-kamp die er rondloopt. De man weet zelden mening van feit te onderscheiden en stapelt ook nog eens de ene blunder op de andere.

Hij meende dat er een live-oefening gaande was tijdens de bomaanslagen in Londen in juli 2005 (een foute interpretatie van een tv-interview) en trapte voluit in de hoax van Screw Loose Change EXPOSED, een site die suggereerde dat de twee samenstellers van de anti-complotsite Screw Loose Change onenigheid hadden gekregen.

'9/11 Debunkers Hide From Slam Dunk Evidence Of Controlled Demolition', luidt de suggestieve kop boven zijn jongste bijdrage en dan weet je wel weer hoe laat het is. De vanwege zijn omstreden onderzoek geschorste professor Steven Jones zou nieuw 'bewijs' voor het gebruik van explosieven bij de vernietiging van de WTC torens hebben gepresenteerd en dat wordt overal genegeerd, zo klaagt Watson.

Nou goed, welk bewijs heeft Jones geleverd? Daar komt het dan: "The crux of the fresh evidence revolves around newly uncovered globules or spheres that were discovered at the WTC site that Professor Jones was able to obtain and run a electron microscope analysis on. The spheres contained iron and aluminum, which would be expected in any steel sample, but also sulphur which is a by-product of a thermate reaction."

Goed, voor een keer klopt die beschrijving. Maar Watson is de rest weer eens ontgaan. Wie het stuk van Jones nader bestudeert ziet dat vooral de aanwezigheid van sulfaat in de aangetroffen bolletjes als bewijs voor het gebruik van het explosief brandbare goedje thermaat wordt opgevoerd (de bolletjes zelf wijzen hoofdzakelijk op gesmolten ijzer, wat volgens Jones alleen bij zeer hoge temperaturen mogelijk is), maar dat is een oude discussie.

Sulfaat is toevallig ook het bijproduct van zure regen en het materiaal van de brandende gebouwen, zoals rubber, plastic en gipsen wandplaten. Ook kan dit verschijnsel volgens sommige experts het gevolg zijn van oceaanzouten, zoals natrium sulfaat, waarvan bekend is dat ze sulfidatie veroorzaken op jetbladen van vliegtuigen. Jones heeft niets aangetoond zolang hij niet die andere verschijnselen in experimenten volledig uitsluit.

En dan is er nog een punt: Eerder kon Jones de aanwezigheid van sulfaat niet rechtstreeks aantonen, in nieuwe monsters dus wel. Waarom is dat? Om die vraag te beantwoorden moet je de herkomst van de monsters precies weten. En daar begint de ellende al: het blijkt te gaan om stofmonsters van een zekere Janette MacKinlay, die ze in haar eigen appartement (113 Cedar Street) had aangetroffen op ongeveer 100 meter afstand van de Zuid Toren van het WTC. Het stof heeft vijf jaar in een plastic zak gezeten.

Je weet dus niet precies of het stof van de torens is en al helemaal niet of het wel puur of zelfs maar relevant onderzoeksmateriaal is. Voor een wetenschapper een doodzonde. Niet toevallig is Jones is al eens eerder aangevallen op dit punt. Jones' enige argument is dat het niet waarschijnlijk is dat het stof met ander materiaal in aanraking is gekomen, maar het is niet meer dan een veronderstelling.

"We don't expect the progenitors of yellow journalism to have any answers for what constitutes the smoking gun of controlled demolition," schrijft Watson dan ook nog.

Labels: ,

50 Comments:

At 7:32 a.m., Blogger Jay said...

Duidelijk stuk weer Billy :)

Hier trouwens nog een link die verklaart hoe ijzer kan branden en hoe sulfaat het smeltpunt kan verlagen bij een brand.

Leuke discussie tussen iemand die er verstand van heeft en de scholars for truth.

 
At 8:24 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Eventjes de naam veranderen Billy. Het is Paul Joseph Watson, niet Jackson.

En hoe harder Steven Jones 'scientific method' roept, hoe meer je op de hoede moet zijn.

 
At 8:32 a.m., Blogger Billythekid said...

Nog net op tijd, nu snel de deur uit.

 
At 8:50 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

mmhh.. ik moet ook zo de deur uit, dus niet de tijd om het rustig te bekijken, maar ik vind nergens zo snel waar Jones zegt sulfaat direct aan te kunnen tonen.
Hij gebruikt een spectroscopie methode (EDS) die ik eigenlijk niet ken (of EDS was niet gangbaar 15 jaar geleden, of ons boerenuniversiteitje liep hopeloos achter, wij hadden ze niet iig, en gebruikten AAS), maar met zo'n methode detecteer je alleen maar elementen, geen verbindingen.

Overigens verwacht je bij een echt wetenschappelijk artikel een net hoofdstukje "material & methods". Of heeft ie ergens een linkje staan waar er meer info te vinden is over de exacte meetmethodes en resultaten?

 
At 9:07 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

hahaha, ik zie het al. Meneer Steven 'scientific method' Jones publiceert alvast z'n belangrijkste conclusies, maar presenteert z'n data nog wel een ander keertje! Sure, Steven, sure.. da's nog eens wetenschap!

"I will simply say in this paper that iron-aluminum rich spheres are seen in both the WTC dust
and in spherules produced in thermite-control reactions. Details of the spherules and comparisons are
beyond the scope of this paper but are available to me and our team of researchers, and will appear in a
forthcoming paper.

 
At 9:48 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

De laatste alinea op pag.78 is ook een juweeltje zeg! Tenenkrommend.

In a sample of 32.1 grams of WTC dust, I observed with the unaided eye two
metallic-looking spheres, in addition to the micron-sized spherules collected using a magnet. The mmsize
spheres proved to be iron-aluminum rich. The mass of these two larger spheres (0.012g) found in
this sample can be used to provide a crude estimate of the fraction of iron-rich spheres in the dust:
0.012g/32.1g = 0.04%. If the mass of the WTC dust was about 30,000 tons,44 then the iron-rich
spherule content would be of the order of ten tons. This is a very rough estimate based on one small
sample, and is only provided to give an idea of the amount of thermite-type reactants and products
which may be involved here.


Steven Jones heeft dus één (1! uno!) sample van 32 gram op een hoeveelheid stof van ~30 miljard gram, en in die sample zit 99.99% van de "iron rich spheres" geconcentreerd in welgeteld twee (2! duo!) bolletjes. Die bolletjes wegen samen 0.012 gram; dat betekent dat als die 2 bolletjes van gelijke grootte zouden zijn dat ze een doorsnede zouden hebben van een ruime milimeter (dit is ook consistent met Jones' eerdere opmerking dat er spheres tot 1.5mm in zaten).

En wat doet Jones? Op basis van deze info gaat ie proberen een schatting te geven voor de totale hoeveelheid ijzer in het stof.. :/
Ja, hij zegt zelf al dat dit een hele ruwe schatting is, maar zelfs dat is al veel te veel gezegd. Deze schatting is gewoon onzinnig.

Gooi maar eens een metalen kogeltje op uit bv. een vulpen (dan zit je ong. op dezelfde grootte). Je zal zien dat een metalen kogeltje van 1-1.5mm subiet naar beneden valt. Daar heeft de wind niet al te veel vat op. Je zult deeltjes van deze grootte dus alleen in de nabijheid van de Twin Towers vinden (100 meter is nabij, zeker als je beseft dat de torens 400 meter hoog waren), terwijl het echte stof zich uitbreidt over een veel groter gebied.

Los daarvan kan je op basis van één (1! uno!) sample natuurlijk geen enkele uitspraak doen over hoe representatief a) de grootte van die bolletjes is en b) over het gemiddelde aantal bolletjes.

Vergelijk het met een wetenschapper die wil weten uit welke stoffen een mens bestaat, vervolgens een snotje uit de neus van z'n subject trekt, dat gaat analyseren, en dan met "voorlopige conclusie" komen dat een mens voor 100% uit snot bestaat.
En dan er ook nog bijzetten dat dit "een ruwe schatting" is. Compleet onzinnig.

 
At 11:19 a.m., Anonymous Han said...

De onduidelijkheid over de herkomst van het materiaal is de allergrootste zwakte in het verhaal van Jones.

 
At 12:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

NIet alleen Jones, maar ook de USGS heeft deze stof gevonden?

 
At 2:38 p.m., Blogger Jay said...

Ja dat klopt dat de USGS ook van die bolletjes heeft aangetroffen, maar vertel nou eens wat voor verklaring zij voor die bolletjes hebben?

 
At 2:41 p.m., Blogger Jay said...

Heeft Jones trouwens zelf een test uitgevoerd waarbij hij hetzelfde soort bolletjes verkreeg? Dus een Thermiet reactie gedaan en dan naar de stofdeeltjes gekeken? Of is dat weer teveel gevraagd.

 
At 3:19 p.m., Anonymous Han said...

Die bolletjes zijn dus gesmolten ijzer, maar veel meer weet je niet?

 
At 4:00 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Steven Jones geeft nergens concrete resultaten van z'n metingen. Hij houdt een heel betoog over wat voor metalen en elementen je allemaal wel niet zou kunnen vinden afhankelijk van welke soort thermaat je gebruikt, dat het best zo zou kunnen zijn dat er verschillende soorten thermaat gebruikt is en dat je grote onderlinge verschillen per metaaldeeltje mag verwachten.

Nergens wordt iets concreets genoemd. Hoeveel zwavel is er gevonden? Jones zegt er niks over. "Low on calcium"? Nou fijn.. en de verhouding tussen calcium en zwavel? Jones zegt het niet.

Hij zegt zelfs niet hoeveel ijzerrijke bolletjes er nu gevonden worden: er zaten 2 grote deeltjes in, alle andere deeltjes bijelkaar waren blijkbaar zo klein dat ze niet significant bijdroegen aan het totaal gewicht.
Jones praat over "een verrassende hoeveelheid ijzerrijk materiaal", maar hij zegt niet hoeveel dat dan is; hij geeft alleen het gewicht van de 2 grote bolletjes (0.012 gram).

Zonder dat "forthcoming paper" waarin de data gepresenteerd wordt zegt dit artikel echt helemaal niks.
(en ik heb een donkerbruin vermoeden waarom Jones niet met z'n resultaten komt, maar in plaats daarvan een verhaal houdt over hoe de samenstelling van die bolletjes enorm kan varieren..)

 
At 4:08 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

@Jay:
Dus een Thermiet reactie gedaan en dan naar de stofdeeltjes gekeken? Of is dat weer teveel gevraagd.

Hij schrijft wel dat ie dat soort tests gedaan heeft (p.79 alinea 2). Maar ook hier: er worden geen concrete resultaten gepresenteerd, noch een concrete vergelijking tussen de metaaldeeltjes uit het WTC-stof en metaaldeeltjes uit de thermaatproeven.

Letterlijk het enige wat ie over het vergelijk schrijft is (p.81, al. 3)
"I will simply say in this paper that iron-aluminium rich spheres are seen both in the WTC dust and in spherules produced in thermite-control reactions"
En daar moet je het maar mee doen! Dat is alles...

 
At 5:27 p.m., Blogger Jay said...

Ah dus de pot verwijt de ketel dat ie zwart is. Is jones niet degene die zo hard loopt te gillen dat NIST niks onderbouwd? Maar blijkbaar moeten wij zijn "onderzoek" dus gewoon wel slikken.

 
At 5:51 p.m., Blogger Jay said...

Ach hier een mooi stukje uit Jones zijn paper.

Why do so many uncritically accept the “9/11 official story” that a few hijackers in each of four planes overpowered well-trained airline pilots using box-cutters who subsequently brought down three World Trade Center skyscrapers and damaged the Pentagon without being intercepted by a single military jet?

Krijgen die tegenwoordig al een commando training??

En de standaard fout die hij maar blijft herhalen zien we ook weer terug.

Now we’re going to apply conservation of momentum as we consider the collapse of Building Seven at 5:20 pm on September 11, 2001 about seven hours after the collapse of the towers.13

Behoud van impuls werkt dus niet als er een kracht van buiten het systeem werkt, in dit geval dus de aantrekkingskracht.

Hier ook weer een stuk dat ie uit zijn duim heeft gezogen.

In the video Loose Change (final cut) there is a tape of a fellow who was trapped in Building 7 before it collapsed, so he’s on the radio, he’s telling how they got out of there. He explained that they were trapped at floor 8, there was an explosion below them and he and his colleague were trapped.
The explosion cut off their escape routes. “There wasn’t any way that we could find to get out.” Now that implies a major explosion. He said the firefighters were able to get through and get to them and get them out of Building 7 before it collapsed. This is strong evidence for a major explosion below floor 8.


Als ie een beetje had gezocht had ie gezien dat dit klinklare onzin is.

Most of Building 7 of the World Trade Center was evacuated around the time the South Tower was hit (see (9:03 a.m.) September 11, 2001). However, firefighters find three individuals who have become trapped inside it. Among them are Barry Jennings, a City Housing Authority worker, and Mike Hess, New York’s chief lawyer who is also a longtime friend of Mayor Rudolph Giuliani. The two had gone up to the 23rd floor headquarters of the Mayor’s Office of Emergency Management some time before 10 a.m., but found it empty. (It was evacuated at 9:30 a.m.; see 9:30 a.m. September 11, 2001.) They headed downstairs but became trapped around the sixth floor by smoke and debris that filled the staircase as a result of the North Tower collapsing at 10:28 a.m.

Staat ook gewoon in het NIST rapport en wel hier (pagina 109-110(163-164)). Of hier een scherm afdruk die ik ervan gemaakt heb.

Weer een belabberd stukje onderzoek van de beste man.

 
At 6:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

zoek eens naar de achtergronden van de piloten van de 'gekaapte' vluchten.

 
At 6:19 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Zoek zelf eens naar die achtergronden, en als je werkelijk iets gevonden hebt, schrijf dan eens een goed verhaal dat gebaseerd is op feiten en niet op wat random insinuaties.

Dat zou een stuk zinniger zijn dan random dit soort opmerkingen in een topic roepen. Heb je gezien wat het onderwerp was? Heeft 't iets met het onderwerp te maken? Nee.

Heb je het rapport van Jones al gelezen?

 
At 6:30 p.m., Blogger Jay said...

Dit is ook wel een goeie.

In closing, I wish to emphasize that there are now many capable individuals who are contributing to the quest for the truth about what happened on 9/11/01 and the possibility of insider involvement. For example, there are already over thirty-five peer-reviewed papers at the Journalof911Studies.com.

Dus blijkbaar is een gesprek analyseren tussen Jones en Robertson, de ontwerper, ook al peer reviewed.....

En dat noemt zich een wetenschapper....

Ik vraag me af wie dat peer reviewen doet trouwens.

En waarom spendeert Jones zoveel paginas met het zichzelf ophemelen in zijn paper. Totaal irrelevant aan de rest van zijn verhaaltje.

Ow ja en dat dtukje van die afstand van WTC7 tot WTC 1 is ook al hilarisch.

The nearest of the Twin Towers (WTC 1) was about 100 meters from WTC 7.

Dit heeft ie aangepast nadat JamesB van screwLoosechange hem op die fout wees (stond eerst 300 meter). Kwestie van ff bestandje aanpassen en uploaden maar weer. Dat noem ik nog eens peer reviewed...

 
At 7:45 p.m., Blogger Jay said...

Even wat corrigeren van mezelf.

Behoud van impuls werkt dus niet als er een kracht van buiten het systeem werkt, in dit geval dus de aantrekkingskracht. moet nog bij van de aarde, ofwel de zwaartekracht.

 
At 7:46 p.m., Anonymous Rogier said...

Jones is veel te snel tevreden met zijn onderzoek. Dat was destijds ook al het geval met zijn werk aan koude fusie, dat door onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam niet eens gereproduceerd kon worden. De gretigheid om het bedrog aan te tonen overvleugelt zijn wetenschappelijke integriteit.

 
At 8:27 p.m., Anonymous knoopzeop said...

Ik denk dat hij dezelfde behandeling als deze gast moet krijgen.

 
At 9:41 p.m., Anonymous VAB said...

Kappûh nâh, Billy.

 
At 9:46 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

o God, Chris Bollyn laat weer van zich horen. Nog zo'n 'eerlijke' voorvechter van "de waarheid"...

 
At 9:52 p.m., Blogger Billythekid said...

Waarom, VAB? Kun je er niet meer tegen?

 
At 9:54 p.m., Anonymous vab said...

Geintje, Billy. Grappig nummer, toch? Ik vond 'm wel bij dit weblog passen.

 
At 7:07 a.m., Blogger car-finance-team said...

Car Finance Team say strange ball picture??!!

 
At 2:08 a.m., Anonymous Anoniem said...

有什么 有什么网址 有什么新闻 有什么博客 有什么论文 有什么爱秀
有什么图片 有什么音乐 有什么搜商 有什么帖客 天气预报

 
At 9:37 a.m., Anonymous Anoniem said...

远程监控
硬盘录像机
监控设备
红外夜视摄像机
职业培训师
TTT培训
北京写字楼
展览
展览公司
易拉宝
拉网展架
展览特装
汽车陪练
陪练
美国留学
加拿大留学
吸尘器
垃圾桶
垃圾箱
清洗机
高压清洗机
清扫车
血管瘤
四川旅游
北大青鸟
鲜花
美国旅游
商务考察
机票查询
机票预定
律师
律师事务所
北京搬家公司
广告礼品
礼品公司
北京礼品公司
乳腺增生
商标注册
KVM
切换器
干洗
干洗机
干洗加盟
位移传感器
注册公司
公司注册
工商注册
代办营业执照
北京代理注册公司
营业执照
代办执照
短信群发
群发短信
短信猫
短信群发器
短信群发软件
短信开发接口
瑞友
瑞友天翼

 
At 5:13 a.m., Blogger google优化 said...

无锡乐洋化机公司主要采购反应设备销售反应设备反应设备商机反应设备产品反应设备公司反应设备供应商反应设备市场反应设备价格行情
反应设备展会信息反应设备行业资讯反应设备
反应设备

本公司主要生产反应设备销售反应设备制造反应设备和各种产品我们是反应设备供应商有很大的反应设备市场反应设备详细情况可以访问反应设备专业网站

 
At 9:56 a.m., Anonymous Anoniem said...

气相色谱仪
忧伤满杯
SEO
SEO博客
SEO优化排名
SEO博客
凌枫博客
SEO日志
龙翔
网络营销
ewgoogle
SEO社区

 
At 3:43 a.m., Anonymous Anoniem said...

wow gold
cheap wow gold
wow guide
nba live
火箭队
google排名
buy wow gold
world of warcraft gold
runescape
google左侧排名
wow gold
runescape money
lotro
lotro gold
google排名服务
guild wars
guild wars gold
dofus
dofus kamas
world of warcraft gold
maple story
maple story mesos
maple story
maple story mesos

 
At 11:56 a.m., Anonymous runescape gold said...

runescape
runescape money
runescape gold
百度排名
buy runescape money
runescape.com
buy runescape gold
runescape cheat
runescape tip
百度排名
wow
world of warcraft
wow gold
warcraft gold
buy wow gold
cheap wow gold
百度推广
runescape
runescape money
runescape gold
buy runescape money
buy runescape gold
runescape cheats
runescape tips
google排名
runescape
runescape money
runescape money
runescape gold
buy runescape money
buy runescape gold
runescape.com
runescape items
google左侧排名
runescape
runescape money
runescape gold
google排名服务
buy runescape money
buy runescape gold
www.runescape.com
runescape.com
runescape items
百度推广
dofus
dofus
maplestory mesos
wow
world of warcraft
warcraft gold
wow gold
buy wow gold
cheap wow gold
wow
world of warcraft
warcraft gold
wow gold
buy wow gold
cheap wow gold

 
At 1:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

wow gold
wow gold
wow power leveling
wow power leveling
wow gold@@@@
World of Warcraft Gold
wow power leveling
wow power leveling
wow power leveling
wow power leveling
wow power leveling
wow power leveling
wow power leveling
wow power leveling
wow power leveling
wow powerleveling
wow powerleveling
wow powerleveling
rolex replica
wow powerleveling
wow powerleveling
wow powerleveling
wow powerleveling
wow powerleveling
wow powerleveling
wow powerleveling
wow powerleveling
replica rolex
powerleveling
powerleveling
powerleveling
powerleveling
power leveling
power leveling
powerleveling
powerleveling
power leveling
power leveling
power leveling
power leveling
power leveling
power leveling
power leveling
power leveling
rolex
wow gold
wow gold
Warcraft Gold
Warcraft Gold

中高年 転職
アルバイト 求人情報
ブライダル
転職
競馬
FX
ダイエット
お見合い
競馬 予想
新築マンション
新築マンション
コンタクトレンズ
婚約指輪
合宿免許
人材派遣
東京都 墓地
派遣会社
人材派遣
パチンコ 攻略
おなら

货架
OCR
OCR
手机词典
高速扫描
机票
灭蟑螂
蜗轮减速机
减速机
齿轮减速机
丝杆升降机
租房
租房
北京租房
北京租房
搬家公司
北京搬家
北京搬家公司
上海机票
上海机票
上海打折机票
上海打折机票
上海特价机票
上海特价机票
搬家公司
搬家公司
北京搬家公司
北京搬家公司

sscnvmb,n,

 
At 9:43 a.m., Anonymous Anoniem said...

很好的翻译公司|介绍一家深圳深圳翻译|
深圳翻译公司|有深圳同声传译 |
呵护同传设备租赁 |无线导览|同声传译|深圳无线导览|广州翻译|广州翻译公司|想商务口译|翻译公司

优秀的翻译公司|上海翻译|
北京翻译公司|同声传译|
同传设备出租|会议同传系统租赁|来这会议设备租赁
同声传译|同传设备出租|
上海同声传译还有上海同传设备租赁|无线导览出租上海无线导览出租|hao上海翻译公司|北京翻译公司|广州翻译公司 深圳翻译公司|珠海翻译|能佛山翻译|惠州翻译
汕头翻译 三亚翻译
东莞翻译

 
At 10:52 a.m., Anonymous runescape said...

runescape
runescape money
runescape gold
maple story
buy mesos
maple story mesos
mesos
lotro
lotro gold
buy lotro gold
wow gold
buy wow gold
wow
world of the warcraft
http://www.lotro-golds.us
http://www.lotrogolds.eu
http://www.mesos-maple.com
http://www.goldsrunescape.com
http://www.wowgolds.us
http://www.runescape2gold.net
http://www.runescapegold.us

 
At 9:13 a.m., Anonymous maple story mesos said...

runescape
runescape money
runescape gold
maple story
buy mesos
maple story mesos
mesos
lotro
lotro gold
buy lotro gold
wow gold
buy wow gold
wow
world of the warcraft
http://www.lotro-golds.us
http://www.lotrogolds.eu
http://www.mesos-maple.com
http://www.goldsrunescape.com
http://www.wowgolds.us
http://www.runescape2gold.net
http://www.runescapegold.us

 
At 4:35 a.m., Anonymous Anoniem said...

maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maple story money
maple story money
maple story money
maple story money
maple story money
maple story money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
maple story
maple story
maple story
maple story
maple story
maple story
maplestory
maplestory
maplestory
maplestory
maplestory
maplestory
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
maple story shop
maple story shop
maple story shop
maple story shop
maple story shop
maple story shop
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesossell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade

sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos

sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos

sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold

sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money

sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold

sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money

maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade

maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade

 
At 9:16 a.m., Anonymous Anoniem said...

Allow me to offer my heartiest wishes.
Don‘t waste your time on a man/woman, who isn‘t willing to waste their time on you. bjseek Bjxlzx
Hi Best wishes。bjseek by数据恢复loves xicao xicao lovesby bjseek数据恢复专业从事数据恢复领域的产品开发与技术服务自主研发RAID数据恢复服务器数据恢复分析程序来提供高、中、低压锅炉钢管、合金无缝管无缝钢管钢管化肥专用钢管,流体无缝管、结构无缝管、石油裂化无缝钢管、地质钢管、液压支柱钢管通常说的加密狗的破解大致可以分为三种方法,一种是通过硬件克隆或者复制一种是通过SoftICE等Debug工具调试跟踪解密一种是通过编写拦截程序修改软件和加密锁之间的通讯。娱乐幸福女人娱乐相册导航google排名google排名google排名台州网站建设优化推广台州网站建设|网站推广|网站优化|网络公司台州网站建设|网站推广|网站优化|网络公司 google左侧排名google左侧排名google排名论文发表资讯刊物信息,协助客户制定论文发表方案google排名google优化网站优化搜索引擎优化网站优化搜索引擎优化百度优化SEO同声传译同声翻译我们致力于提供一流的同声传译设备租赁服务,在同声传译领域,同声翻译设备租赁具备一流的新一代博世会议设备租赁服务。更衣柜文件柜流水线流水线台州鞋帽服装|台州食品饮料|台州工艺礼品|台州阀门水泵|台州服装机械|台州家电及制冷配件|台州模具塑料|台州医药化工|台州汽摩及配件北京google左侧排名广州google左侧排名上海google左侧排名杭州google左侧排名
The best of luck Best wishes Best regards .by bjseek

 
At 9:17 a.m., Anonymous Anoniem said...

Buy cheap WOW Power Leveling,sell wow gold.welcome to buy cheap wow gold-We can have WOW PowerLeveling,buy wow gold game, World Of Warcraft Gold,wow Gold, world of warcraft gold deal,Cheap WOW Gold. Welcome here to buy the professional World Of Warcraft Power Leveling service, World Of Warcraft PowerLeveling for Cheap Wow Powerleveling, WoW Power leveling Guide. The best of luckgoogle Best wishes

 
At 2:35 a.m., Anonymous Anoniem said...

lotro
lotro
lotro
lotro
lotro
lotro

lotro gold
lotro gold
lotro gold
lotro gold
lotro gold
lotro gold

buy lotro gold
buy lotro gold
buy lotro gold
buy lotro gold
buy lotro gold
buy lotro gold

lotr
lotr
lotr
lotr
lotr
lotr

lotr gold
lotr gold
lotr gold
lotr gold
lotr gold
lotr gold

lord of the rings gold
lord of the rings gold
lord of the rings gold
lord of the rings gold
lord of the rings gold
lord of the rings gold

lord of the rings online gold
lord of the rings online gold
lord of the rings online gold
lord of the rings online gold
lord of the rings online gold
lord of the rings online gold

sell Final Fantasy XI gils
sell Final Fantasy XI gils
sell Final Fantasy XI gils
sell Final Fantasy XI gils
sell Final Fantasy XI gils
sell Final Fantasy XI gils
sell Final Fantasy XI gils

sell FFXI Gil
sell FFXI Gil
sell FFXI Gil
sell FFXI Gil
sell FFXI Gil
sell FFXI Gil
sell FFXI Gil

Final Fantasy XI gil trade
Final Fantasy XI gil trade
Final Fantasy XI gil trade
Final Fantasy XI gil trade
Final Fantasy XI gil trade
Final Fantasy XI gil trade
Final Fantasy XI gil trade

sell lotro gold
sell lotro gold
sell lotro gold
sell lotro gold
sell lotro gold
sell lotro gold
sell lotro gold
sell lotro gold

lotro gold trade
lotro gold trade
lotro gold trade
lotro gold trade
lotro gold trade
lotro gold trade
lotro gold trade
lotro gold trade

sell lotro gold us
sell lotro gold us
sell lotro gold us
sell lotro gold us
sell lotro gold us
sell lotro gold us
sell lotro gold us
sell lotro gold us

the lord of the rings online us
the lord of the rings online us
the lord of the rings online us
the lord of the rings online us
the lord of the rings online us
the lord of the rings online us
the lord of the rings online us
the lord of the rings online us

sell lotro gold eu
sell lotro gold eu
sell lotro gold eu
sell lotro gold eu
sell lotro gold eu
sell lotro gold eu
sell lotro gold eu
sell lotro gold eu

the lord of the rings online eu
the lord of the rings online eu
the lord of the rings online eu
the lord of the rings online eu
the lord of the rings online eu
the lord of the rings online eu
the lord of the rings online eu
the lord of the rings online eu

 
At 4:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maple story mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maplestory mesos
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maple story gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maplestory gold
maple story money
maple story money
maple story money
maple story money
maple story money
maple story money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
maplestory money
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maple story mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
buy maplestory mesos
maple story
maple story
maple story
maple story
maple story
maple story
maplestory
maplestory
maplestory
maplestory
maplestory
maplestory
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
sell ms mesos
maple story shop
maple story shop
maple story shop
maple story shop
maple story shop
maple story shop
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesos
cheap msmesos


sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
sell wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
wow gold
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
sell wow cd key
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
trade wow gold
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow gold trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade
wow trade

sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos
sell maple story mesos

sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos
sell maplestory mesos

sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold
sell maple story gold

sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money
sell maple story money

sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold
sell maplestory gold

sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money
sell maplestory money

maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade
maplestory trade

maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade
maple story trade

 
At 2:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

パチスロ 解析 攻略』情報をいち早く完全無料でお届け!最新5号機解析情報ならNEW RIVERにお任せ!!
早くもあの最新機種『キン肉マン 解析』が・・・?

 
At 10:18 a.m., Blogger SEO said...

南京麦瑞货架专业生产液压升降机,万能角钢货架,苏州塑料托盘,北京塑料托盘,南京塑料托盘,天津仓储笼,折叠式仓储笼,大连仓储笼,塑料垃圾桶

 
At 9:47 a.m., Anonymous Anoniem said...

吹膜机 环保空调 金属探测门 法器 runescape money rs2 money lotro gold dofus kamas thermoforming Equipment 印刷机械 上润

thermoforming machine thermoforming Equipment Plastic Machinery Plastic Thermoforming Machine Plastic Thermoforming Machinery Plastic Sheet Unit,Plastic Extruding Machine Plastic Machine prada shoes true religion jeans evisu jeans Ed hardy Gucci shoes Gucci Handbag adidas shoes Ugg Boots nike shoes LV handbags Jordan shoes new era 储罐 中药提取设备 反应釜 酒精回收设备 乳化机

 
At 9:48 a.m., Anonymous Anoniem said...

world of warcraft power leveling wow power leveling power leveling runescape gold rs2 gold Lord of the Rings Online Gold wow gold 中国福利彩票 瑞安市亮鸣箱包配件厂 直流电源 安检门 福彩3d

flexible connectors power leveling wow power leveling 佛像 香炉 Thermoforming Machine 密炼机 包装机械 点火开关 气动马达 气动搅拌机

 
At 9:48 a.m., Anonymous Anoniem said...

world of warcraft power leveling wow power leveling power leveling runescape gold rs2 gold Lord of the Rings Online Gold wow gold 中国福利彩票 瑞安市亮鸣箱包配件厂 直流电源 安检门 福彩3d

flexible connectors power leveling wow power leveling 佛像 香炉 Thermoforming Machine 密炼机 包装机械 点火开关 气动马达 气动搅拌机

 
At 4:55 a.m., Blogger Roger David said...

Play Roulette for free as often as you like, get a feel for the game and how to place you bets.
Free Roulette is a great game with many ways to bet so learn strategy and have fun.

Roulette is a casino and gambling game named after the French word meaning "small wheel".

The roulette wheel is believed to be a fusion of the English wheel games ... The American style roulette table with a wheel at one end is now used in most casinos.

Is a Free Roulette Systems 100% Effective Or Should I Pay For One?

They are a dime a dozen, but there are only a few
roulette strategies that really work.

 
At 9:03 a.m., Anonymous Anoniem said...

btf02k
gyt05x
peons4hire
peons4hire
peons4hire
peons4hire
world of warcraft power leveling
wow gold
world of warcraft gold
wow gold
切换器
自吸泵
自吸泵
转子泵
转子泵
循环泵
循环泵


齿轮输油泵
齿轮输油泵
管道泵
管道泵
磁力泵
磁力泵
离心泵
离心泵
进口轴承
进口轴承
FAG轴承
FAG轴承
中高年 転職
中高年 転職
黑马股推荐
黑马股推荐
炒股软件
炒股软件
賃貸
賃貸

FX
深圳网站建设
深圳网站建设
深圳网页设计
深圳网页设计
深圳网页制作
深圳网页制作
深圳网站设计
深圳网站设计
wow gold
wow gold
world of warcraft power leveling
world of warcraft power leveling
world of warcraft power leveling
world of warcraft gold
world of warcraft gold
thsale
thsale
thsale

 
At 1:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

solar fountain solar pump

 
At 5:27 a.m., Anonymous Anoniem said...

人材派遣
有料老人ホーム
東京 土地
結婚式
派遣会社
パイプカット
ローン
副業
引越
沖縄旅行
医院開業
ショッピング枠 現金化
不動産
行政書士
アクサ
ウェディング
ウェディング
結婚式
アクサダイレクト 看護
三井ダイレクト 為替
外国為替
出会い系
現金化
クレジットカード 現金化
ドロップシッピング

 

Een reactie posten

<< Home